Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ.....................

H Χορευτική ομάδα ενηλίκων του Συλλόγου Άνω Οινόης "Το Κρασοχώρι", οριστηκοποίησε τελικα τη συμμετοχή της και θα πραγματοποιήσει εμφάνιση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας , στα πλαίσια της 3ης Διοργάνωσης "Ελληνικός Λαϊκος Πολιτισμός" μετά από πρόταση που έγινε από τον φίλο του συλλογου κ.Κ.Μήτση , μέλους της οργανωτικής επιτροπής.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί θα περιλαμβάνει αυθεντικούς "γκαγκαβούζικους" χορούς και τραγούδια στην τοπική διάλεκτο.
Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009 , το απόγευμα , στην κεντρική σκήνη του σταδίου. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ο σύλλογος να συμμετέχει και με περίπτερο στην παράλληλη έκθεση στον ίδιο χώρο, από την Παρασκευή 20 Μαρτίου.
( Στην ομάδα της Θράκης , θα παρουσιάσουν προγράμματα και τα χορευτικά του συλλόγου "ΕΒΡΟΣ" απο την Αλεξ/πολη του χοροδιδασκάλου Γ.Ζιώγα, και το χορευτικό από το Σκεπαστό.)
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, όλους τους Θρακιώτες, όλους τους γκαγκαβούζηδες αλλα και όλους όσοι αγαπάτε την Ελληνική Παράδοση να βρεθείτε κοντά μας.

2 σχόλια:

Λευτέρης Χαμαλίδης είπε...

Είμαι σίγουρος ότι ο Σύλλογος θα έχει μια συμμετοχή που θα προβάλει την περιοχή μας και τους Γκαγκαβούζηδες. Θα προσπαθήσω κι εγώ να το προβάλω ενημερώνοντας φίλους και γνωστούς καθώς και με ανάρτηση στο ιστολόγιο μου

Γκαγκαβούζης-Gagavouzis είπε...

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΥΤΕΡΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!!! ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΙΠΕΙ!!