Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Το βράδυ της Κυριακής πριν την Καθαρά Δευτέρα οι Γκαγκαβούζηδες κάνουν τα "σχωρεμένα". Συνηθως αυτοί που πίστευαν πως ειχαν αδικήσει κάποιον το προηγούμενο διάστημα πήγαιναν στο σπίτι του "αδικημένου" και ζητούσαν σ'γχώριο!!!
Έτσι και γω ζητώ απ' όλους σας ΣΥΓΝΩΜΗ αν σας στεναχώρησα ή σας εβλαψα!!! Και αυτο διότι ξεκίνησε απο χτες η Μεγάλη Σαρακοστή!!!!!! ΤΑ ΑΝΤΕΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ Ε!!! ΓΚΑΓΚΑΟΥΖΛΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οταν όμως σε αδικούν και δεν ξέρεις ποιοί είναι αυτοί τότε τι κάνεις; Ηδού το ερώτημα!!!!!!
Βλέπω πως κάποιοι προσπαθούν μέσα από την ψηφοφορία να μ' αποδείξουν ντε και καλά πως κατάγομαι από τουρκικό φύλο. Να γελάσω ή να κλάψω!!! Μην νομίζετε πως τα πέρνω όλα τοις μετρητοις Κύριοι!! Ενω όλα είναι απλά γιατί τα κάνουμε δύσκολα!!! Εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου και την καταγράφω εσείς που διαφωνείτε γιατί δεν την καταγράφετε; φοβάστε;
Διαβάστε και αυτό: Τόσα χρόνια Τούρκους μας λέγανε Τουρκόσπορους μας φωνάζανε!! και μεις υπομέναμε και περιμέναμε πότε θα έρθει η δική μας ώρα να μιλήσουμε και τα λέμε χωρίς περιστροφές και ενδιασμούς.
Δεν ξέρω ίσως αν κάποιος από σας μπορεί να αποδείξει πως είμαι Τούρκος ή Βούλγαρος ή οτιδήποτε άλλο ως προς την καταγωγή, μπορεί να το δεχτώ αλλά μέχρι τώρα κανείς σας δεν τολμά να βγει και να εκφράσει άποψη αντίθετα πίσω από την ανωνυμία που του παρέχει το ιντερνετ είναι καλά κρυμμένος!! Αντε ντε να σας δούμε βγείτε στο φως!! Να κοντραριστούμε!!! Είναι η τελευταία φορά που γράφω σε αυτό το ύφος δεν θα ξανασχοληθώ εκτός και αν εχω αντιπαράθεση.
Κάποιοι στεναχωρέθηκαν για την σημαία. Μου το λένε κατ΄ιδίαν!! ΧΑ Χα Χα ας γελάσω!!! Διαβάστε το κείμενο και τα λέμε μετά!!!!
Ένα τελευταίο μήνυμα προς όλους!!!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΖΗΔΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΑΧ!!ΜΑΣΑΛΑ!!!!

2 σχόλια:

aspida1969-2009 είπε...

Καλά μας δουλεύεις πως θες να γράψουνε την άποψη τους οταν εχεις
"Αυτό το ιστολόγιο δεν επιτρέπει ανώνυμα σχόλια."
Τι φοβάσαι?

Γκαγκαβούζης-Gagavouzis είπε...

Λυπαμε φιλε αλλα το ανωνυμο δεν το επιτρεπω. Αν εχεις το θαρρος της γνωμης σου γραψε αλλιως μονο διαβαζε!!! Δεν φοβαμαι κανεναν απλα θελω να ξερω με ποιον μιλαω και σε τι επιπεδο!!! Η ανωνυμια δεν μου αρεσει!!!